Инженеринг и изнесено производство

Следвайки нашия иновативен метод за развитие на международния контрактен бизнес, след 9 години успех с над 160 партниращи доставчици и повече от 45 международни клиенти, в световен мащаб се гордеем, че сме считани за водещ център за инженеринг и производство. Опитът ни в производствените технологии, инженерингът с добавена стойност, управлението на вериги за доставки и интеграция с клиентите ни предоставя уникална платформа за кръстосано закупуване в нашите три подразделения – строителна индустрия, промишлено оборудване и машинни компоненти, което осигурява големи ползи за нашите клиенти в съответствие с най-високите индустриални стандарти.

Интегрираният технически анализ и оптимизации, водещи правни експерти и сътрудничеството ни с глобално-представени банки оформят нашите международни политики за най-добри практики, позволяващи персонализирана административна рамка според Вашите корпоративни стандарти.

Съдържанието на референтните проекти и технологии, показани и изброени на нашия уебсайт е ограничено поради договорни задължения и споразумения, защитаващи правата за интелектуалната собственост и клаузите за конфиденциалност на нашите клиенти.

Back to top of page
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this